maandag 1 juni 2015

Verjaardag en lijstjes

Mijn verjaardag komt er aan. Nog 12 daagjes en dan ben ik weer een jaartje ouder. Hoe dat voelt? Geen idee. Ik vind het er eigenlijk niet zoveel aan om mijn verjaardag te vieren. Dus vier ik het nog maar eens in de 5 jaar.

Maar ja wat wil ik met mijn verjaardag? Eigenlijk heb ik geen verlanglijstje met kleine dingetjes. Dus als iemand echt iets wil geven dan vraag ik een boekenbon of bioscoopbon.

Ik vind het gewoon leuk als ze al langskomen. Gewoon gezellig samenzijn. De kinderen die spelletjes doen en ouderen die discussiëren over van alles en nog wat. Alleen hoop ik dit keer dat er geen tablets of laptops tevoorschijn worden gehaald want dan mogen ze van mij vertrekken. Dan vind ik er niks meer aan.


Doordat ik het maar eens in de 5 jaar vier doe ik het wat uitgebreider. En daar heb ik mijn lijstjes nu voor nodig. Want zonder die lijstjes zou ik als een kip zonder kop door het huis rennen.

Lijstjes voor
 • opruimen (woonkamer, keuken, hal)
 • hapjes (chips, kaas, bladerdeeg hapjes, rauwkost)
 • taarten (eigen appeltaart en eigen chocoladetaart en een mokkataart omdat ik die erg lekker vind)
 • avondeten (verse tomatensoep en verse aspergesoep met zelfgebakken brood (i.v.m. koemelkallergie en glutenvrij dieet van eigen kind en gast)
 • drinken (koffie, verschillende theeën, sapjes, frisdrank, wijn en bier)
En dan komt natuurlijk het 
 • boodschappenlijstje, wat ik pas kan maken als ik al het andere op papier heb gezet 
Ik hoop dus op goed weer met mijn verjaardag en dat we buiten kunnen zitten.

1 opmerking:

 1. Ik zou als cadeau vragen dat iedereen zijn mobieltje/tablets etc. inlevert in een stevige doos bij de voordeur! En als ze naar huis gaan krijgen ze alles weer terug.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen