zondag 30 augustus 2015

48-46--44-42 en andere getallen

Ja, ik ben de afgelopen maanden van broekmaat 48 naar maat 42 gegaan. Afgelopen donderdag vond ik het tijd worden om een nieuwe broek te kopen. 2 Oudere broeken begonnen weer erge fietsslijtage te vertonen op de binnennaden van de benen.

Ik ben eerst mijn klerenkast in gedoken om te kijken wat ik daar nog achterin had verstopt. Ik dacht echt dat ik die stapel broeken zou passen. Helaas bij het passen en goed de maat lezen was dat nog iets te optimistische gedachte. Er stond maat 40 in de broeken. 

Dus ik met oudste richting kleding winkels want ze had ook nog een blazer en t-shirt lange mouw nodig. Dus ik toog met 3 verschillende broeken in 2 maten (maat 42 en 44) de kleedkamer in en wat bleek? Ik paste zomaar in maat 42. Dus ben ik de troste eigenaar van een nieuwe goed passende broek in maat 42.

Dus die 23 kilo die ik nu lichter ben scheelt me 4 kledingmaten. Ik ben blij dat die kilo's eraf zijn. Al denkt mijn maag/darm/leverspecialist daar anders over. Maar dat wordt een ander blogje volgende week.
Ik ben van 97 kilo in januari naar 74 kilo in augustus gegaan. Ik ben blij eindelijk eindelijk van mijn buikje af te zijn.

Deze week heb ik ook 92 kilometer gefietst en ongeveer 80 kilometer gewandeld. Daar zat 3 keer op en neer fietsen voor oudste bij die op introductieweek was.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten